Formannens Hjørne

24 mars 2015


Kjære medlemmer


Årets første styremøte er ferdig, styret har konstituert seg og gjort en rekke vedtak. Det er fastsatt datoer for dugnader, hvilke gjøremål styert har planlagt og få utført. Styret ønsker innspill fra medlemmene hvilke aktiviteter og kurs vi skal arrangere i år.


St. hans feiring blir det i år også for 4. gang sammen med velforeningen. Da kan en vel si at det er etablert en tradisjon.


Båtforeningen gjorde vedtak på årsmøte om innmelding i Kongelig Norsk Båtforening som gir hver og en av oss en rekke fordeler. Styret har ogå signert avtale om rabatter for medlemmene hos Best Maring og Bokn Maritime Senter.


Styret håper at økt aktivitet og fordeler til medlemmene vil bidra til et godt sjø- og båtmiljø på denne perlen vi bor på.


Linker til de dokumenter jeg refererer til:

Styremøte nr 1 - 2015

Dugnader 2015

Gjøremål 2015

Fordeler Best Marin

Fordeler KNBFVårlig hilsen fra Arne Henry


Kjære medlemmer og båtvenner


Årsmøtet i båtforeningen er over for i år. Alle vedtak var enstemmige og det var ingen utskiftninger i styret.. Det var gledelig at vi fikk inn et kvinnelig varamedlem til styret.


Båtforeningen og medlemmene med båtplass er nå kollektivt innmeldt i Kongelig Norsk Båtforbund. Hvilke fordeler du som medlem har med dette kan du lese på KNBF sine websider.


Bryggene har fått litt kjør i vinterstormene og mange av festene til utriggerne må byttes på de første dugnadene. Styret skal fastsette datoene for dugnader på styremøte den 24. mars.


Våren er i anmarsj og for mange er det snart tid for båtpuss og sjøsetting.

En tid mange har sett frem til etter en lang vinter.


Lykke til med båtpuss og en flott påske på sjøen.


Arne Henry Grottvik

Styreleder